ansøg om beskyttelse
af design

Med en designregistrering opnår du eneret til en produkts udseende, udformningen af produktemballage, en font eller andet, der kan gengives grafisk. I Danmark og EU gælder en designregistrering i 5 år, og det er muligt at forny registreringen hvert 5. år med en maksimal løbetid på 25 år.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 7 files.
Her kan du uploade op til 7 afbildninger af dit design. Det kan være stregtegninger eller fotos.

Vi anbefaler generelt at søge om beskyttelse i EU i stedet for i Danmark, da det koster nogenlunde det samme og giver beskyttelse i hele EU. En designregistrering er gyldig i 5 år og kan fornyes for yderligere 5 år af gangen til maksimalt 25 år.

Du skal være opmærksom på, at et design skal være nyt for at man kan søge det beskyttet. I EU kan man vente i op til et år fra første offentliggørelse, inden man ansøger om beskyttelse.

Når du har indtastet data nedenfor, vil vi kontakte dig med et forslag til den bedste beskyttelse for dit design. Du skal kun betale, hvis vi indgår en aftale om at igangsætte en ansøgning for dig og al information sendt til os vil blive behandlet fortroligt (se vores privatlivspolitik).

Vil du gerne tjekke, om et varemærke
allerede er ansøgt eller registreret?