FALSKE MAILS I OMLØB

Mange af vores kunder har i de seneste dage modtage mails fra et firma, som præsenterer sig som IPR PROTECTION. Mailen bærer titlen :”Ansøgning om registrering af varemærke for [varemærke]”, og er angiveligt afsendt af en person ved navn Niels Clausen. I mailen angiver firmaet at have modtaget en ordre på registrering af vores kundes varemærke. Kunden opfordres herefter til at lægge en ordre hos IPR PROTECTION. 

Kære Hr./Fru.

I går modtog vi en ansøgning om registrering af et varemærke med navnet [VAREMÆRKE]. Denne ansøgning blev ikke indgivet af Dem eller Deres virksomhed, men af en tredjepart, som vi kunne se af ansøgningsskemaerne.
Under vores revision bemærkede vi, at De har et lignende firmanavn, selv om De opererer i en anden sektor.
Men da Deres virksomhed var den første, der blev registreret, får De først muligheden for at registrere dette varemærke.

Hvis De ikke ønsker, at de skal bruge dette varemærke, skal De give os besked. I så fald kan De registrere Deres varemærke.
Hvis De ønsker at registrere varemærket i Danmark, er omkostningerne 4499 DKK ekskl. moms. Deres tilmelding vil blive behandlet inden for 24 timer. En specifikation af gebyrerne for en europæisk eller international registrering er offentliggjort på vores hjemmeside.

Jeg beder Dem venligst om at meddele mig inden for tre arbejdsdage, om De ønsker at gøre brug af dette tilbud. Hvis De ikke svarer eller ikke er interesseret, vil vi acceptere den anden parts anmodning. I så fald får den anden part varemærkerettighederne til [VAREMÆRKE].

Med venlig hilsen,

Niels Clausen
IPR Protection

Mailen er FALSK, og der er ingen tvivl om, at personerne bag ønsker at få vores kunder til at overføre penge for en ydelse, de med stor sandsynlighed aldrig modtager. Vi opfordrer vores kunder til at kontakte os, hvis I har spørgsmål.

Del dette indlæg: