Johan Løje Advokat (H) LL.M. Partner Løje IP

JOHAN LØJE

Advokat (H) LL.M.​

Johan Løje har mere end 25 års erfaring med behandling af varemærke- og designansøgninger samt retssager på områderne. Han fører også retssager og rådgiver om patentkonflikter.

Johan har en LL.M.-grad fra University of San Diego School of Law og har møderet for Højesteret.

Johan er ekstern lektor på Københavns Universitet i Immaterialret og Konkurrence- og Markedsføringsret. Han er en efterspurgt foredragsholder og underviser i IP-ret og internationale forhold. Flere gange er Johan blevet udpeget som IP-ekspert af EU-Kommissionen og i egenskab heraf har han undervist blandt andet kinesiske højesteretsdommere i immaterialret og ledelsen af det kinesiske AIC i håndhævelse af god markedsføringsskik.

Johan rådgiver Design Denmark og WEARs medlemmer. Han er desuden det danske medlem af Global Advertising Lawyers Alliance (GALA), der er et stort, internationalt netværk af reklameadvokater.
Derudover er Johan medlem af bestyrelsen i WWF Verdensnaturfonden og medlem af det rådgivende udvalg ved CESEL (Center for European Studies on Economic Law) ved Københavns Universitet.

Johan er senest blevet rangeret blandt de bedste procedører i IP-sager af den internationalt anerkendte publikation World Trademark Review.

Uddannelse

Cand.Jur. Københavns Universitet
Master of Law (LL.M.) University of San Diego

Sprog

Dansk, engelsk, tysk norsk og svensk

Vil du arbejde sammen med os? Eller har du spørgsmål